Obchodní jednání a obchodní aktivity firmy SIWATEC, a. s. v Itálii - Dostálová, Pavla; Boučková, Jana; Ošádal, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce pojednává o obchodním jednání mezi českým odběratelem a italským dodavatelem. Součástí je charakteristika všech zainteresovaných společností. Práce je zaměřena na průběh jednání a aspekty, které ovlivňují vyjednávače
Vedoucí práce: Jana Boučková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses