Francouzská ekonomika na počátku 21. století: specifika ekonomiky a vybraného průmyslového odvětví - Erbenová, Jana; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Potužáková, Zuzana, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce stručně charakterizuje vývoj francouzské ekonomiky mezi lety 1995 a 2007. Hlavní část je věnována francouzskému kosmetickému průmyslu. V této části se nachází i charakteristika francouzského chemického průmyslu, kam ten kosmetický spadá, a situace kosmetického průmyslu ve světě. Poseldní část je věnována charakteristice kosmetické skupiny L´Oréal v roce 2007
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses