Zavedení nového výrobku do výroby ve firmě 2VV s.r.o. z pohledu provozního managementu - Fabuš, Pavel (2008)
Práce se zabývá problémy při zavádění nového produktu do výroby. Nejprve jsou rozebírány jednotlivé problémy, které se při procesu zavádění výrobku(vzduchové clony) vyskytly. Následně jsou k nim uvedeny možné alternativy řešení s vyčíslením ekonomického dopadu