Zavedení nového výrobku do výroby ve firmě 2VV s.r.o. z pohledu provozního managementu - Fabuš, Pavel; Svobodová, Hana, 1961-; Novák, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá problémy při zavádění nového produktu do výroby. Nejprve jsou rozebírány jednotlivé problémy, které se při procesu zavádění výrobku(vzduchové clony) vyskytly. Následně jsou k nim uvedeny možné alternativy řešení s vyčíslením ekonomického dopadu
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; provozní management; bakalářské práce; operations management; bachelor's theses