Štíhlý podnik v BAEST, a.s. - Staňová, Jeannette (2008)
Bakalářská práce je zaměřena nejprve na charakteristiku štíhlého podniku, dále na jednotlivé principy Lean. Podrobně jsou rozvedeny ty prvky, jež se v současné době v BAEST, a.s., právě zavádějí nebo v nejbližší době plánují implementovat a jimž se blíže věnuji v praktické části. Těmito prvky jsou štíhlé pracoviště, TPM a KAIZEN. Praktická část se zabývá analýzou jednotlivých prvků a návrhem zlepšení systému daného principu nebo jeho implementace