Štíhlý podnik v BAEST, a.s. - Staňová, Jeannette; Klečka, Jiří, 1966-; Kulovaný, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce je zaměřena nejprve na charakteristiku štíhlého podniku, dále na jednotlivé principy Lean. Podrobně jsou rozvedeny ty prvky, jež se v současné době v BAEST, a.s., právě zavádějí nebo v nejbližší době plánují implementovat a jimž se blíže věnuji v praktické části. Těmito prvky jsou štíhlé pracoviště, TPM a KAIZEN. Praktická část se zabývá analýzou jednotlivých prvků a návrhem zlepšení systému daného principu nebo jeho implementace
Vedoucí práce: Jiří Klečka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses