Tréninkový deník atleta – projekt databáze s prototypovým řešením - Tučanová, Zdeňka; Kučerová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Náplní mé bakalářské práce je návrh a zpracování elektronického systému evidence tréninku. Práce začíná stručným uvedením do problematiky evidence tréninku. Následuje specifikace požadavků na výsledný systém, požadavky na jeho funkcionalitu a návrh řešení. Návrh řešení je tvořen datovými modely, systémovou dokumentací a stručným popisem implementace a ovládání programu
Vedoucí práce: Helena Kučerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses