Perspektivy celokontinentální integrace v Evropě - Hruška, Jan; Hnát, Pavel, 1981-; Řehořová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zabývá perspektivami celokontinentální evropské integrace a zároveň shrnuje dosavadní integrační vývoj v Evropě. Za jádro této integrace je považována Evropská unie a její politika rozšiřování. V práci je dále věnován prostor vnějším vztahům EU v rámci Evropské politiky sousedství. Této politiky se účastní státy, které by se v budoucnu mohli stát součástí integrované Evropy
Vedoucí práce: Pavel Hnát
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses