Dopravní síť měst Chomutova a Jirkova - Ottová, Tereza (2008)
Teoretická část: subjekty dopravy, legislativa, osobní přeprava. Praktická část: města Chomutov a Jirkov, MHD, regionální a dálková autobusová přeprava, železniční přeprava, dopravní společnosti