Dopravní síť měst Chomutova a Jirkova - Ottová, Tereza; Mervart, Michal, 1977-; Bucharová, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Teoretická část: subjekty dopravy, legislativa, osobní přeprava. Praktická část: města Chomutov a Jirkov, MHD, regionální a dálková autobusová přeprava, železniční přeprava, dopravní společnosti
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; železniční doprava; silniční doprava; bakalářské práce; railroad transportation; road traffic; bachelor's theses