Finanční analýza společnosti Iveco Czech Republic, a.s. - Stodolová, Martina (2008)
Cílem práce je zhodnocení finanční situace společnosti Iveco Czech Republic, a.s. v letech 2003-2007 na základě údajů z účetních výkazů. V první části je popsána teorie a metody pro finanční analýzu, které jsou použity v praktické části. Před praktickou částí je charakterizována společnost a odvětví. Poznatky a doporučení jsou uvedeny v závěru