Finanční analýza společnosti Iveco Czech Republic, a.s. - Stodolová, Martina; Cimický, Jan; Chýna, Vladislav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem práce je zhodnocení finanční situace společnosti Iveco Czech Republic, a.s. v letech 2003-2007 na základě údajů z účetních výkazů. V první části je popsána teorie a metody pro finanční analýzu, které jsou použity v praktické části. Před praktickou částí je charakterizována společnost a odvětví. Poznatky a doporučení jsou uvedeny v závěru
Vedoucí práce: Jan Cimický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses