Integrace ČR do Evropské unie - Jindrová, Pavlína; Steinmetzová, Dana; Potužáková, Zuzana, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce analyzuje cestu ČR do Evropské unie, vstup a jeho důsledky a současné postavení ČR v rámci Evropského společenství. Předmětem zájmu je také příprava ČR na přijetí společné evropské měny, plnění konvergenčních kritérií a reálná konvergence ČR k zemím eurozóny. Své postavení v ES může ČR upevnit úspěšným výkonem předsednictví v Radě EU, jehož příprava a očekávaný průběh jsou v práci rovněž popsány. Cílem je zhodnotit dosavadní míru integrace ČR do EU a nastínit, jak bude s největší pravděpodobností pokračovat
Vedoucí práce: Dana Steinmetzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses