Botswana: ekonomický vývoj od získání nezávislosti - Vašek, Jan; Němečková, Tereza, 1979-; Harmáček, Jaromír, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zabývá ekonomickým vývojem Botswany od získání nezávislosti. Ekonomický vývoj subsaharské Afriky za poslední čtyři dekády je zoufalý, nicméně Botswana dosáhla za stejné období jednoho z největších růstů HDP na světě. Práce prezentuje historicko-politický rozvoj, poté se věnuje ekonomickému vývoji a jeho analýze a nakonec indentifikuje současné problémy a výzvy do budoucnosti
Vedoucí práce: Tereza Němečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Botswana; bakalářské práce; Botswana; bachelor's theses