Plnění Rozvojových cílů tisíciletí v regionu jižní Asie - Raková, Veronika (2008)
Práce analyzuje plnění Rozvojových cílů tisíciletí v regionu jižní Asie. V první kapitole je region hodnocen jako celek, srovnáván s rozvojovými regiony světa, dále jde také o vzájemné porovnání situace v jednotlivých státech regionu. Druhá kapitola se zabývá čtyřmi vybranými rozvojovými cíly a politikou indické vlády v oblasti těchto cílů