Plnění Rozvojových cílů tisíciletí v regionu jižní Asie - Raková, Veronika; Němečková, Tereza, 1979-; Borgström, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce analyzuje plnění Rozvojových cílů tisíciletí v regionu jižní Asie. V první kapitole je region hodnocen jako celek, srovnáván s rozvojovými regiony světa, dále jde také o vzájemné porovnání situace v jednotlivých státech regionu. Druhá kapitola se zabývá čtyřmi vybranými rozvojovými cíly a politikou indické vlády v oblasti těchto cílů
Vedoucí práce: Tereza Němečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Indie; bakalářské práce; India; bachelor's theses