Společná zemědělská politika v 90. letech a v současnosti - Schwarzová, Tereza; Neumann, Pavel, 1956-; Horký-Hlucháň, Ondřej, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zabývá Společnou zemědělskou politikou od jejího vzniku, přes reformy a vstup nových členských zemí až po současnost. Naznačuje též možné scénáře budoucího vývoje
Vedoucí práce: Pavel Neumann
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses