Finanční rámec EU a ČR - Kuchařová, Jana; Bič, Josef; Abrhám, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Analýza finanční perspektivy Evropské unie. V první části je popis, analýza a posouzení finanční perspektivy z hlediska významu pro jednotlivé politiky EU, je zde popsána skladba výdajové a příjmové stránky, finanční nástroje a jejich změna v čase. V další části je na finanční perspektivu pohlíženo z hlediskaa historického vývoje, detailněji je zanalyzována současná finanční perspektiva 2007-2013. Třetí část je věnována implementaci současné finanční perspektivy do praxe. Cílem je zanalyzovat objem a strukturu finančních prostředků poskytnutých Evropskou unií České republice
Vedoucí práce: Josef Bič
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses