Strukturální a redukovaný přístup k modelování úvěrového rizika - Šedivý, Jan; Blahová, Naďa, 1958-; Málek, Jiří, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce porovnává strukturální a redukovaný přístup k modelování úvěrového rizika. Popisuje odvození základních modelů obou přístupů - Mertonův model a Jarrow-Turnbull model. Oba modely aplikuje na tržní data v České Republice
Vedoucí práce: Naďa Blahová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses