Komplexní analýza nákladní dopravy ve společnosti Granitol a.s., Moravský Beroun - Petr, Martin (2008)
Bakalářská práce se zabývá komplexní analýzou nákladní dopravy ve společnosti Granitol a.s., Moravský Beroun. Po zjištění současného stavu a odhalení negativních skutečností se snaží najít řešení, které by mělo za následek odstranění těchto nedostatků. Eliminací problémů dojde k úspoře celkových nákladů v oblasti nákladní dopravy v rámci společnosti