Komplexní analýza nákladní dopravy ve společnosti Granitol a.s., Moravský Beroun - Petr, Martin; Mervart, Michal, 1977-; Nevrlý, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce se zabývá komplexní analýzou nákladní dopravy ve společnosti Granitol a.s., Moravský Beroun. Po zjištění současného stavu a odhalení negativních skutečností se snaží najít řešení, které by mělo za následek odstranění těchto nedostatků. Eliminací problémů dojde k úspoře celkových nákladů v oblasti nákladní dopravy v rámci společnosti
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; doprava; bakalářské práce; analysis; transportation; bachelor's theses