Regionálna diferenciácia v súčasnej Číne - Bodnár, Miroslav; Adamcová, Lenka; Horký-Hlucháň, Ondřej, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práca sa zaoberá rozdielmi v životnej úrovni obyvateľov jednotlivých regiónov Číny. Jej cieľom je popísať súčasný stav, definovať príčiny vzniku disparít a zhodnotiť rozvojovú stratégiu v súčasnosti. Zistenia a tvrdenia sú dokumentované viacerými analazými a autorovou verziou Indexu ľudského rozvoja
Vedoucí práce: Lenka Adamcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Čína; bakalářské práce; China; bachelor's theses