Finanční analýza společnosti Sokolovská uhelná, právní nástupce, a.s. - Beneš, Ondřej (2008)
Práce popisuje jednotlivé metody a ukazaele finanční anaýzy. Následuje praktická aplikace na společnost Sokolovská uhelná, právní nástupce, a.s. v období 2002-2006