Finanční analýza společnosti Sokolovská uhelná, právní nástupce, a.s. - Beneš, Ondřej; Cimický, Jan; Chýna, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce popisuje jednotlivé metody a ukazaele finanční anaýzy. Následuje praktická aplikace na společnost Sokolovská uhelná, právní nástupce, a.s. v období 2002-2006
Vedoucí práce: Jan Cimický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; podniková ekonomika; bakalářské práce; financial analysis; managerial economics; bachelor's theses