Obsahová analýza inzerce v časopisech Elle a Marianne - Tőpperová, Alice (2008)
Cílem bakalářské práce je zjistit, jak se zobrazují ženy a muži v inzerci časopisů pro ženy a zda jsou reklamy skutečně nositeli genderových stereotypů. Jako nástroj tohoto marketingového výzkumu byla zvolena obsahová analýza