Obsahová analýza inzerce v časopisech Elle a Marianne - Tőpperová, Alice; Vávra, Oldřich; Koudelka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem bakalářské práce je zjistit, jak se zobrazují ženy a muži v inzerci časopisů pro ženy a zda jsou reklamy skutečně nositeli genderových stereotypů. Jako nástroj tohoto marketingového výzkumu byla zvolena obsahová analýza
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses