Nákupné zvyklosti študentov - Sajko, Michal (2008)
Práca má za cieľ zistiť základné charakteristiky kupného chovania študentov. Primárnym cieľom je na základe získaných informácií zovšeobecniť nákupné zvyklosti tohto segmentu. Výskum má za úlohu tiež zistiť, aké sú najdôležitejšie faktory ovplyvňujúce rozhodovanie študentov pri nákupe a v závere práce porovnáva primárne informácie zistené výskumom s údajmi sekundárnymi, ktoré boli zistené spoločnosťou Median