Nákupné zvyklosti študentov - Sajko, Michal; Vávra, Oldřich; Koudelka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práca má za cieľ zistiť základné charakteristiky kupného chovania študentov. Primárnym cieľom je na základe získaných informácií zovšeobecniť nákupné zvyklosti tohto segmentu. Výskum má za úlohu tiež zistiť, aké sú najdôležitejšie faktory ovplyvňujúce rozhodovanie študentov pri nákupe a v závere práce porovnáva primárne informácie zistené výskumom s údajmi sekundárnymi, ktoré boli zistené spoločnosťou Median
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; rozhodování; bakalářské práce; decision making; bachelor's theses