Styly řízení zahraničních manažerů v České republice - Binderová, Vladimíra; Dědina, Jiří, 1955-; Gallusová, Šárka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Prace se zabývá rozdíly v řízení německých a českých vedoucích pracovníků. Hlavním cílem je zaměřit se na působení německých expatriotů v českých firmách, jejich problémy při vedení zaměstnanců, komunikace s nimi a prosazování firemní kultury mateřské společnosti ve společnosti dceřiné. Teroretická část uvádí do problematiky expatriotů, jejich působení, odměňování, trénink a repatriace
Vedoucí práce: Jiří Dědina
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; Česko; bakalářské práce; Czechia; bachelor's theses