Jak si založit podnik - Gondová, Lucia; Získalová, Tereza; Lodr, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce je zaměřena především na výběr formy podnikání, kdy u každé jsou zvažovány její výhody a nevýhody. Zároveň se zabývá srovnáním podmínek podnikání u nás a na Slovensku. Cílem bakalářské práce je vybrat nejadekvátnější formu, místo a obor podnikání pro konkrétní situaci, která je v práci zmíněna. Jako místo podnikání je volena právě Česká nebo Slovenská republika. Veškerá rozhodnutí jsou náležitě zdůvodněna
Vedoucí práce: Tereza Získalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses