Význam poľnohospodárstva pre súčasnú francúzsku ekonomiku - Roháč, Michal; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Horký-Hlucháň, Ondřej, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Bakalárska práca sa zaoberá vývojom francúzskeho poľnohospodárstva v posledných 50. rokoch a jeho významom pre národnú ekonomiku Francúzska. Ďalej približuje postoj Francúzska k formovaniu spoločnej poľnohospodárskej politiky v celom priebehu fungovania Európskej únie. Zaoberá sa aj situáciou na spoločnom trhu EU s vínom a hodnotí navrhnuté reformy v tomto sektore
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; politika; bakalářské práce; politics; bachelor's theses