Postavení cestovního ruchu v ekonomice vybraných zemí Jižní Ameriky - Charvátová, Hana (2008)
Práce je zaměřena na postavení cestovního ruchu v ekonomice Jižní Ameriky se zaměřením na vybrané země z regionu, Brazílii a Argentinu, vývoj cestovního ruchu v těchto zamích ve 21.století a postavení v oblasti cestovního ruchu vybraných zemí v jihoamerickém a světovém kontextu. První dvě kapitoly jsou věnovány ekonomice a postavení cestovního ruchu v Jižní Americe. Třetí kapitola se týká Brazílie, poslední kapitola patří Argentině. V závěru je srovnání obou zemí