Postavení cestovního ruchu v ekonomice vybraných zemí Jižní Ameriky - Charvátová, Hana; Kašpar, Václav; Vošta, Milan, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce je zaměřena na postavení cestovního ruchu v ekonomice Jižní Ameriky se zaměřením na vybrané země z regionu, Brazílii a Argentinu, vývoj cestovního ruchu v těchto zamích ve 21.století a postavení v oblasti cestovního ruchu vybraných zemí v jihoamerickém a světovém kontextu. První dvě kapitoly jsou věnovány ekonomice a postavení cestovního ruchu v Jižní Americe. Třetí kapitola se týká Brazílie, poslední kapitola patří Argentině. V závěru je srovnání obou zemí
Vedoucí práce: Václav Kašpar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Argentina; Brazílie; cestovní ruch; *ekonomika; bakalářské práce; Argentina; Brasil; tourism; bachelor's theses