Tepelné čerpadlo jako alternativní zdroj energie - Pysková, Renata; Hadrabová, Alena; Dvořák, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Práce popisuje problematiku týkající se tepelného čerpadla jako alternativního a úspornějšího zařízení sloužícího k vytápění rodinných domů. Ukazuje techlologii a popisuje druhy tepelného čerpadla, využitelnost a šetrnost k životnímu prostředí. Součástí práce je i vývoj tohoto zdroje vytápění u nás a v Evropě. Práce poukazuje i na negativní stránky čerpadel a jejich nedostatky. Představeni jsou i konkrétní uživatelé čerpadel, jejich zkušenosti a spotřební hodnoty. Práce by měla napomoci v otázkách rozhodování potenciálních uživatelů při výběru zdroje vytápění
Vedoucí práce: Alena Hadrabová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: aplik. envir. ekonomie, politika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses