Jak si založit podnik - Vít, Jan; Získalová, Tereza; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce "Jak si založit podnik" obsahuje ve své první části především popis pojmů podnikání, podnikatele, podniku a jeho okolí. Dále uvádí možné formy podnikání, jejich rozdíly a shrnuje relevantní legislativu. Ve druhé, praktické části, je kladen důraz na faktické založení podniku, tedy na konkrétní jednání s úřady, potřebné náležitosti a nezbytné dokumenty. Nakonec práce shrnuje i nejdůležitější momenty a situace, se kterými se podnik během jednoho roku svého fungování setkává
Vedoucí práce: Tereza Získalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; podnikání; bakalářské práce; business; bachelor's theses