Management BOZP ve vybrané základní škole - Klimešová, Petra (2008)
Teoreticko-metodologická část: úvod do problematiky BOZP, úvod do legislativy v oblasti BOZP, postup při hodnocení rizik. Aplikační část: charakteristika organizace a její iniciativy v oblasti managementu BOZP, hodnocení rizik vybraného pracoviště, sestavení registru rizik, bezpečnostní opatření, průběžné hodnocení stavu BOZP vybraného pracoviště. Závěrečné posouzení stavu BOZP v organizaci a doporučení pro management organizace