Management BOZP ve vybrané základní škole - Klimešová, Petra; Hůlová, Marie, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Teoreticko-metodologická část: úvod do problematiky BOZP, úvod do legislativy v oblasti BOZP, postup při hodnocení rizik. Aplikační část: charakteristika organizace a její iniciativy v oblasti managementu BOZP, hodnocení rizik vybraného pracoviště, sestavení registru rizik, bezpečnostní opatření, průběžné hodnocení stavu BOZP vybraného pracoviště. Závěrečné posouzení stavu BOZP v organizaci a doporučení pro management organizace
Vedoucí práce: Marie Hůlová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses