Srovnání stylů řízení a vedení českých a zahraničních manažerů - Horáčková, Lucie (2008)
Cílem práce bylo porovnat rozdíly mezi jednotlivými zbůsoby stylů řízení a vedení českých manažerů s vybranými zahraničními manažery