Srovnání stylů řízení a vedení českých a zahraničních manažerů - Horáčková, Lucie; Dědina, Jiří, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem práce bylo porovnat rozdíly mezi jednotlivými zbůsoby stylů řízení a vedení českých manažerů s vybranými zahraničními manažery
Vedoucí práce: Jiří Dědina
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses