Péče o zaměstnance - Kojdecká, Klára; Šikýř, Martin, 1974-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem této bakalářské práce je definovat a rozebrat způsoby, jakými je pečováno o zaměstnance na území České republiky a v praktické části práce posoudit jak je tato péče vnímána pohledem zaměstnanců. Teoretická část vysvětluje jak pečovat o zaměstnance od jejich nástupu do zaměstnání, je rozebrán proces adaptace zaměstnanců, pozornost je věnována také způsobům stmelování kolektivu a jejich efektivitě, vzdělávání zaměstnanců a v neposlední řadě zaměstnaneckým výhodám. Praktická část práce podrobně rozebírá, pomocí výzkumu ve formě dotazníkového šetření, s jakou péčí se setkávají čeští zaměstnanci jak se ke všem těmto prostředkům péče stavějí. Všechny otázky jsou vyhodnoceny z pohledu mužů a žen a z pohledu zaměstnanců státní a veřejné sféry, zaměstnanců českých společností a zaměstnanců zahraničních společností s pobočkou v České republice
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses