Analýza personálních činností v AMCICO AIG Life agentura Pardubice - Navrátilová, Hana; Šikýř, Martin, 1974-; Čížek, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá problematikou personální práce v agentuře Pardubice První americko-české pojišťovny, a.s., AMCICO AIG Life s cílem analyzovat vybrané personální činnosti. Teoretická část obecně charakterizuje personální práci, funkce personálního útvaru a manažerů v řízení lidských zdrojů a vybrané personální činnosti - získávání, výběr a adaptaci pracovníků, motivaci k práci a vedení, řízení pracovního výkonu a hodnocení, vzdělávání a rozvoj, odměňování a zaměstnanecké výhody. Praktická část, za použití metod pozorování a rozhovoru, analyzuje vybrané personální činnosti, poukazuje na jejich specifika, hodnotí jejich provádění manažery prodejních skupin a ředitelem agentury, hledá možná a efektivní řešení pro určité oblasti personalistiky v agentuře Pardubice
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; pojišťovací zprostředkovatelé; bakalářské práce; insurance agents; bachelor's theses