Finanční analýza společnosti Racio, s.r.o. - Jiruchová, Iveta; Kolářová, Blanka; Strnad, Lucien; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem této práce je zhodnocení finanční situace společnosti Racio,s.r.o. z pohledu externího uživatele na základě dat z účetních výkazů z let 2002 - 2006. Finanční analýza je založená na absolutních i poměrových ukazatelích - rentability, aktivity, zadluženosti apod. Zda společnost nemá finanční potíže a nesměřuje k bankrotu je zhodnoceno pomocí bonitních a bankrotních ukazatelů
Vedoucí práce: Blanka Kolářová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses