Cyklodoprava, cyklovlaky a cyklobusy v Královéhradeckém kraji - Beneš, Zdeněk; Mervart, Michal, 1977-; Rohulán, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
V teoretické části práce objasňuje pojmy doprava, cyklodoprava, cyklobusy a cyklovlaky. V praktické části mapuje cyklodopravu a její koncepci v Královéhradeckém kraji. Zkoumá možnosti integrace cyklodopravy, cyklovlaků a cyklobusů do systému dopravy jako celku
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; cykloturistika; bakalářské práce; bicycle touring; bachelor's theses