Finanční analýza podniku Model Obaly, a.s. - Beneš, Vojtěch (2008)
Cílem práce je zhodnocení finanční stability a zdraví výrobního podniku Model Obaly, a.s. Metodologická část práce tvoří teoretický podklad pro část aplikační, tedy praktickou, ve které jsou na společnost Model Obaly, a.s. na základě jejích finančních výkazů aplikovány nástroje finanční analýzy, tj. anaýza poměrovýmii ukazateli a indexy