Finanční analýza podniku Model Obaly, a.s. - Beneš, Vojtěch; Cimický, Jan; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem práce je zhodnocení finanční stability a zdraví výrobního podniku Model Obaly, a.s. Metodologická část práce tvoří teoretický podklad pro část aplikační, tedy praktickou, ve které jsou na společnost Model Obaly, a.s. na základě jejích finančních výkazů aplikovány nástroje finanční analýzy, tj. anaýza poměrovýmii ukazateli a indexy
Vedoucí práce: Jan Cimicky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses