Analýza péče o zaměstnance - Rydlová, Monika (2008)
Bakalářská práce se zabývá tématem péče o zaměstnance v podniku. V teoretické části jsou popsány jednotlivé druhy péče, které mohou být v podniku pro zaměstnance zajišťovány. V praktické části jsou pak tyto poznatky aplikovány na podnik ATAS elektromotory Náchod a.s. V závěru se lze dočíst o výsledcích šetření a je zde navržen způsob zlepšení péče v tomto podniku