Analýza péče o zaměstnance - Rydlová, Monika; Šikýř, Martin, 1974-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce se zabývá tématem péče o zaměstnance v podniku. V teoretické části jsou popsány jednotlivé druhy péče, které mohou být v podniku pro zaměstnance zajišťovány. V praktické části jsou pak tyto poznatky aplikovány na podnik ATAS elektromotory Náchod a.s. V závěru se lze dočíst o výsledcích šetření a je zde navržen způsob zlepšení péče v tomto podniku
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses