Srovnání silniční a železniční dopravy s důrazem na Evropu - Titov, Aleksey; Mervart, Michal, 1977-; Gurzhiy, Vladimir; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Během několika posledních desetiletí význam jak silniční, tak i železniční dopravy se změnil. V součásné době na dopravním trhu dominuje tendence, že železniční doprava ztratila své pozice jak v osobní, tak i v nákladní dopravě, a to především na úkor silniční dopravy, která dokázala lepé vyjít vstříc požadavkům zákazníků na rychlost a flexibilitu přepravy. A proto bych cílem své bakalářské práce počital nalezení skutečnosti, které takový vývoj dopravního trhu podmínily a také jakým způsobem je pozice železniční a silniční dopravy v současné době vnímána
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses