Srovnání ženevské a pražské městské hromadné - Tugai, Pavel (2008)
Autor Práce porovnává městské hromadmé podniky dvou měst - Praha a Ženeva. V práci je použiváná informace, týkající se vozového parku, tarifu, technologie a jn. - dvou městských hromadných doprav Prahy a Ženevy. Na základě těchto údajů se provádí analitické posouzení problematiky MHD ve dvou městech - Praha a Ženeva