Srovnání ženevské a pražské městské hromadné - Tugai, Pavel; Mervart, Michal, 1977-; Gurzhiy, Vladimir; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Autor Práce porovnává městské hromadmé podniky dvou měst - Praha a Ženeva. V práci je použiváná informace, týkající se vozového parku, tarifu, technologie a jn. - dvou městských hromadných doprav Prahy a Ženevy. Na základě těchto údajů se provádí analitické posouzení problematiky MHD ve dvou městech - Praha a Ženeva
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; doprava; bakalářské práce; transportation; bachelor's theses